19 Ekim 2011 Çarşamba

WİNRAR Password Cracker 4.12 full indir

WinRAR şifre kırıcı program olarak bilinen Advanced Archive Password Recovery ile bilmediğiniz WinRAR dosya şifrelerini bulabilirsiniz. Ancak bu işlemin uzun sürdüğünü bilmenizi isterim. WinRAR şifre kırıcı programı kullanarak zip, rar, arj, ace v.b. dosya uzantısına sahip sıkıştırılmış dosyaların şifrelerini bulabilirsiniz.



WinRAR Şifre Kırıcı


Winrar şifre kırıcı programın kayıp şifreyi bulmasını kolaylaştırarak zaman kazanabilirsiniz. Örneğin programın arayüzünde yer alan ve şifre hakkında sizden bilgi isteyen bölümü kullanabilirsiniz. Bu bölümde şifre hakkında bildikleriniz sizde istenecek ve uygulanan şifre kırma işlemi kısalacaktır. Şifrede yer alan karakterlerin büyük mü, küçük mü, rakam mı, sembol mu olduğunu işaretleyebilirsin. Ardından üst kısımda yer alan “Open” butonunu kullanarak WinRAR dosyanızı programa eklemelisiniz.
WinRAR şifre krıcı programı, şifreyi bulabilmesi için önerdiğiniz şeçenekleri kullanarak kayıp şifreyi bulacaktır. Ancak işlem süresi şifrenin uzunluğuna ve şifrede yer alan karakter çeşitliliğine göre değişecektir. İşlem bittiğinde aşağıdaki gibi bir pencerede sıkıştırılmışWinRAR dosyasının şifresi yazacaktır.
download

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder